Jump to content
Sign in to follow this  
Kermet

No Audio input to TX

Recommended Posts

I am having trouble hooking up a pre amp mic to my 1.2 Ghz video TX

I have tried LM358 circuit

and a commercial 2 transistor pre-champ

No luck just lots of video noise

Only thing that works is my Gopro live feed into audio input works great

but i dont not what is in there circuit to copy it .....what am i missing here

cheers

brett

post-5144-0-20746100-1378518001_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

The vTx will work with an amplified microphone that provides line-level audio. If that is what you built then it should work, so check your wiring again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Correct it wasnt my circuit it was the Vcc to the preamp not geting power

I ended up using my very first circuit as i didnt want much gain and used a single transistor works great

I used BC549 instead of 2n3904

post-5144-0-85738600-1378559658_thumb.jp

post-5144-0-96775200-1378559670_thumb.jp

Edited by Kermet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...