Jump to content
Sign in to follow this  
Terry

Eagle Tree problem

Recommended Posts

Not sure where to post this but I am trying to log data from my rc car during a race to help me understand what I do right on a quick lap and focus on doing it every lap.

The problem I have is with noise effecting the logging and making the charts hard to read. The main problem is the brushless motor rpm sensor which has a high number of both positive and negative spikes. Has anyone had experience of this?

Im not so bothered about the Volts and Amps so Im considering powering the logger from a separate battery but thought I would ask here first.

Terry

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've not heard of anyone experiencing the problem. Besides the Brushless RPM, what other data is affected?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just the throttle jumps a bit. The rest seem ok but not what I would call rock solid. I will do some more testing ;)

Terry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...