Jump to content
pinter75

X-Port power & motor ripple...

Recommended Posts

Hi,

I am powering my wireless HK cam from my aerobirds X-Port. The cam works fine but I do get interferance from power ripples, with the motor on.

Whats the easiest way to suppress this ripple, or should I simply use a seperate power pack.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would go with a seperate power pack as you could end up with as much weight by adding filters. If you dont mind playing you can give it a try, you may save a tiny bit a the end of the day.

Terry

Share this post


Link to post
Share on other sites

I vote for a separate lightweight pack too. However, if your wireless gear is rated at 5V then a Low Drop Out VReg IC, some power filtering, and luck, just might work out. Frankly, it will not be a slam dunk if you go this route. And as mentioned, practical weight savings would probably not be achieved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...